Welkom bij Charming Suites Jan Zonder Vrees

Jan zonder vrees charming suites Antwerp city center grote markt

Wij bieden de warme gastvrijheid en charmes van een B&B en veel hotel - diensten (receptie en bar (tijdens openingsuren),ruime ontbijtruimte, nachtelijke service bij nood, dagelijkse kuisservice, mogelijkheid om aan dranken en versnaperingen te komen,…).Dit alles in een historisch kader met unieke luxueuze suites.

Jan zonder Vrees

Charming suites Jan zonder vrees bevindt zich pal in het oude centrum . Alle bezienswaardigheden liggen nabij . De charmante ruime suites bevinden zich op enkele minuten lopen van winkelstraat De Meir, de Groenplaats, de modebuurt en de kathedraal van Antwerpen. De parking ligt op 40 meter !

Hoewel zeer dicht bij de grote markt , liggen de suites in een rustig middeleeuws ogend straatje met zicht op het steen (de oude burcht), de Schelde-rivier en het Vleeshuis (15de eeuw).

Jan zonder vrees straalt deze geschiedenis uit in haar 15de , 16de en 18de eeuwse (regence-stijl) façades. Het omvat één van de oudste huizen van de stad, gelegen in het oudste deel van de Antwerpen. Het is één van de weinige huizen met overstek en met vakwerkbouw die bewaard bleef.… Het interieur charmeert door de unieke combinatie van oude en modernere architectuur…De suites zijn luxueus en overal is gratis WIFI.

Om u toe te laten op een aangename manier te acclimatiseren opent de cosy bar in de vooravond en vroege avond. Ook kan u de Finse sauna in de 15de eeuwse kelders reserveren voor nog meer relaxatie….

’s Morgens kan u genieten van een heerlijk ontbijt.

Antwerpen Centrum is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in sfeer, winkelen , geschiedenis, musea en prachtige kerken.

Impressies

Hieronder 3 filmpjes:

  • een impressie van Charming Suites Jan Zonder Vrees
  • Tekenfilm van jan zonder vrees gemaakt in 1984
  • populair vlaams lied over jan zonder vrees